Iedereen een gezonde basis

Doe mee

Simavi werkt aan gezondheid in ontwikkelingslanden. Dit kunnen wij niet alleen! Daarom zijn wij blij met de steun die wij ieder jaar weer ontvangen van vrijwilligers, donateurs, schoolkinderen en bedrijven. Ook u kunt ons werk steunen en samen met ons werken aan een gezonde basis voor mensen in ontwikkelingslanden.

Steun Simavi:

Doneer

Simavi wil in 2020 de gezondheid van tien miljoen mensen blijvend verbeterd hebben. Wilt u daar bij helpen? U kunt direct doneren, Simavi opnemen in uw testament of periodiek schenkenSteun het werk van Simavi » Kom in actie!

Wil je graag in actie komen voor Simavi? Simavi organiseert ieder jaar zelf een aantal evenementen, maar u kunt ook voor Simavi kiezen als goed doel bij uw eigen actie. Lees verder »

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger Simavi helpen op kantoor bij het organiseren van evenementen of communicatie? Er zijn verschillende mogelijkheden. Lees verder »Scholen

Vele scholen doen ieder jaar in maart mee aan Wandelen voor Water. Ook tijdens de Koningsspelen kunnen scholen in actie komen. Lees verder »

Andere leuke manieren om te steunen

Ook met het boeken van een hotel, sturen van een kaartje of met het kopen van bepaalde producten, kun je Simavi steunen. Kijk hier voor alle mogelijkheden »

   

Bedrijven & Vermogensfondsen

Bedrijven

Simavi wil de gezondheid van nog meer mensen in ontwikkelingslanden verbeteren. Om dit te kunnen bereiken, bouwen wij partnerschappen. Het bedrijfsleven speelt hier een belangrijke rol in. Lees wat Simavi voor uw bedrijf kan betekenen »

 

Vermogensfondsen

Beheert u een vermogensfonds en wilt u ons werk steunen? Dat kan op verschillende manieren. Simavi zorgt dat de doelstelling van het vermogensfonds en de programma’s goed bij elkaar aansluiten. Contact met Simavi »